Zadzwoń: +48 33 483 38 52

Witamy w sklepie OkularyPolaroid.pl

Okulary przeciwsłoneczne Polaroid - opinie klientów

2015.08.11 09:47:00 / Aga-Dominik
Radość :)
Witam! Okulary przeciwsłoneczne które zakupiłam są perfekcyjne. Sklep i sprzedawcy bardzo mili i uprzejmi. Przesyłka natychmiastowa.Bardzo polecam zakupy w tym właśnie sklepie ja na pewno jeszcze skorzystam ponieważ bardzo spodobało mi się jak zostałam profesjonalnie i fachowo obsłużona. Pozdrawiam Agnieszka
2015.07.25 11:45:18 / Tomasz
Generalnie polecam

Witam, Generalnie świetne okulary w przystępnej cenie - w końcu nie mrużę oczu ;) Jako klient mam jednak pewne uwagi: 1. Przydała by się możliwość płatności online. Zwykły przelew to obecnie trochę za mało. Powinna być możliwość płatności kartą etc. 2. Dodanie opcji personalizacji. Powiem na przykładzie okularów które kupiłem. F4400B standardowo z szarą soczewką ultrasight XI. Powinna być po pierwsze możliwość wyboru koloru soczewki z listy rozwijanej przy czym oczywiście w tym wypadku soczewka ultrasight XI w kolorze np brązowym była trochę droższa niż standardowo montowana szara. Ponadto powinna być też opcja wyboru typu soczewki by zamiast ultrasight XI móc wybrać w tym przypadku nr IX albo XIV. Ja na przykład chętnie bym wziął tą oprawkę z brązową soczewką XIV bo jedyne czego mi brakuje w tych okularach to właśnie antyrefleks a złota oprawka, która jest standardowo oferowana z brązowymi szkłami mi nie podchodzi. Jest więc potencjał do rozwoju. Pozdrawiam i czekam na powyższe opcje przed kupnem kolejnej pary ;)

2015.07.09 17:19:34 / Marcelina
Pierwsza klasa
To moje pierwsze okulary z firmy Polaroid. Dziś wypróbowałam no i jestem zadowolona. Leciutkie no i nie mrużę oczu WRESZCIE. B miły Pan mi pomagał telefonicznie. Przesyłka expresowo dotarła. POLECAM!
2015.05.21 14:27:02 / Ewelina
Polecam w 100%
Bardzo szybka dostawa oraz wymiana. Profesjonalne działanie. Polecam ten sklep każdemu :)
2015.05.13 21:06:53 / Jacek
Nie ma się co zastanawiać
Jeżeli mieliście już wcześniej okulary Polaroidy to wiecie, że są świetne. Jakość jak zwykle a w konkretnym modelu - są bardzo lekkie! :) Teraz sklep :) Dziękuję BARDZO za szybką i sprawną obsługę! :) To powinno wystarczyć za najlepszą rekomendację ;)
2014.08.19 12:12:25 / Michal
Highly recommended
Product 100%, communication 100%, shipping 100%, best price, payment by paypal! Everythink fast, great quick communication (FB & mail). Highly recommended. When I'll will ever wanted some polaroid sunglasses, I'll be your customer again. Thank you.
2014.07.31 14:50:08 / Magda
pełen profesjonalizm
Szybko, sprawnie, okulary w 100% zgodne z opisem. Szybki i miły kontakt, polecam sklep.
2013.08.29 08:04:30 / Mateusz
OOOKK :)
szybciutko, bezproblemowo, i oczywiście produkt high class
2013.07.31 06:39:43 / Żana
pełne zadowolenie
Błyskawiczna wysyłka, profesjonalna obsługa i duży (tym samym trudny) wybór okularów, na pewno skłonią mnie do powrotu po następną parę za jakiś czas :) .. Dzięki.
2013.05.29 12:23:27 / Ewelina
Polecam
Zdecydowanie polecam! Zarówno sklep jako miejsce zakupów, Pana Marcina jako osobę kontaktową, i okulary jako produkt świetnej jakości. Moje oczy w końcu odpoczywają w słoneczne dni, a komfort widzenia jest nieporównywalny w stosunku do poprzednio przeze mnie posiadanych, niemarkowych okularów.
2013.05.10 15:00:17 / zaklin
SUPER!!!
Kontakt z Panem Marcinem pierwsza klasa. Najpierw telefon odnośnie dostępności towaru, Pan Marcin wszystko szybko sprawdził. Następnie zamówienie i okulary przyszły na drugi dzień po zamówieniu. POLECAM;)
2013.03.26 20:12:16 / Sławomir
Konkretnie
Konkretna oferta dla konkretnych ludzi, sklep pierwsza klasa inne mogą się uczyć
2013.02.19 16:09:36 / piotr
Polecam !!!!!!!
polecam wszystkim ten sklep !!!!!!!!! Szybka bezproblemowa transakcja online i wysyłką, plus miły kontakt z Panem Marcinem polecam.
2013.02.12 13:30:05 / Magda
Super sklep
Zamówiłam okulary pierwszy raz, super oferta cenowa. Przesyłkę otrzymałam błyskawicznie z pełną informacją dotyczącą losów przesyłki. Okulary pasują jak ulał, więc jestem z zakupu bardzo zadowolona. Polecam sklep, pełen profesjonalizm.
2012.12.06 20:55:26 / szejk
ekstra

Okulary dostałem na drugi dzień po zamówieniu. Elegancko opakowane, etui + ściereczka super, a same okulary to już mistrzostwo. Nic dodać, nic ująć. Nie wiem jak inni, ale ja polecam bardzo ten.

2012.10.12 12:43:07 / Dejko
Opinia

Na pytanie o dostępność towaru, odpowiedź dostałem w sobotę, że ostatnia para się znajdzie jakaś dla mnie. Przelew, wysyłka gratis (zwrócono mi nadpłatę, gdyż nie wiedziałem o darmowej wysyłce). W komplecie wszystko to co na stronie + dwie smycze. Czas realizacji taki jak trzeba. Zgodnie z mailem nadane w poniedziałek po południu, paczka przyszła w środę. Polecam. Bardzo dobry kontakt realizowany przez Pana Marcina, atrakcyjne ceny w stosunku do sklepu stacjonarnego.

2012.09.18 14:24:42 / Artur
Szybka wysyłka !
Zamówienie złożone w Niedzielę, a dziś o 9 rano, miałem okularki na nosie :) są to moje drugie okulary od Polaroid i jestem zadowolony z jakości/ceny. Pozdrawiam!
2012.08.31 15:24:52 / Marta O.
Maksimum zadowolenia:)
Tak jak w tytule, maksymalne zadowolenie, przede wszystkim z okularów, które świetnie spełniają swoją funkcję,pozwalają oczom odpocząć,dają duży komfort przebywania w ostrym słońcu.Sama transakcja jak najbardziej na plus,bo szybka wysyłka i przesympatyczny kontakt:)Polecam zdecydowanie kupowanie okularów właśnie tutaj:)
2012.07.31 14:31:32 / Zbyszek
Super pozytyw
Rewelacja, dostawa w 24 godziny, okulary zgodne z opisem w bardzo dobrej cenie. Wielkie dzięki, gorąco polecam.
2012.07.16 21:08:16 / Piotr J.
POZYTYW
Okulary super zgodne z opisem, dostawa w 24 godziny! Wszystko super załatwione! Gorąco Polecam!
2012.07.11 22:28:17 / Rafał
Polecam
Spóźniona, ale pozytywna ocena całej transakcji. Okulary szybko dostarczone, zgodne z opisem przedmiotu na stronie. Polecam.
2012.06.14 08:27:03 / Paweł
Pozytyw
nic dodać nic ująć pełne uznanie na Kujawach i Pomorzu. Rewelacyjny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar w 100% oryginalny i zgodny z opisem. P O L E C A M ! ! !
2012.06.11 12:53:01 / Goode
Polecam
Wszystko szybko i sprawnie. W skrócie zamówiłem 3 pary okularów aby wybrać jedną. Odesłałem dwie i otrzymałem natychmiastowy zwrot gotówki. Wysyłki realizowane natychmiastowo. Odpowiedz na maile w przeciągu godziny. Zdecydowanie jeśli będę kupował Polaroid'y to w tym sklepie.
2012.05.29 12:01:45 / RD
Polecam
Bardzo dobra cena okularów, no i produkt oryginalny! lepszej ceny nigdzie nie znalazłem, wszystko bardzo dobrze zapakowane i szybka przesyłka..
2012.05.28 09:55:44 / Michał
Sklep godny polecenia
Dziękuję za szybką wysyłkę. Okulary ok, bardzo dobrze zapakowane, super kontakt. wrócę po produkt dla siebie.
2012.05.08 21:54:29 / Barbara
Superlatywa :)
Dziękuję za szybką relizację zamówienia, okulary super i w super cenie. Bardzo udane zakupy i na pewno nie ostatnie.
2012.04.24 11:25:19 / qbss
Polecam!
Szybka wysyłka,super kontakt i okularki bardzo dobre!!!
2012.04.11 14:23:28 / Bałuciarz
Opinia o sklepie i okularach Polaroid P8901J - SUPER!!!!
Cóż nakładki pierwsza liga - super wykonane i bardzo dobrze się nosi. Wzorowa obsługa - Panie Sławku bardzo dziękuję za podpowiedz - rzeczywiście miedziane wydają się lepsze. Dodatkowo 30% promocja.
2012.03.30 23:06:26 / AL
SunCovers
Bardzo miła ciepła i serdeczna obsługa, duży wybór okularów Polaroid, bdb stosunek jakości do ceny - przyjechałem kilkadziesiąt kilometrów do Kęt aby zmierzyć i wybrać okulary osobiście i nie żałuje. Okulary SunCovers - swietne rozwiazanie dla kazdego aktywnego okularnika. Polecam
2012.03.30 22:13:58 / Dawid
Gorąco polecam!
Gorąco polecam ten sklep! Obsługa na najwyższym poziomie, sporo cierpliwości dla klientów :), świetne ceny w porównaniu do innych sklepów a w szczególności do salonów optycznych. A jeśli chodzi o okulary - Polaroid to klasa sama w sobie. Bardzo udane zakupy i na pewno nie ostatnie :)
2012.01.30 21:02:48 / Gerus
pełne zadowolenie

Moja już 7 para okularów, żony czwarta. Pierwsze otrzymałem jakieś 28 lat temu może nie były piękne ale za to jakie zielone szkła, byy kierowane do wędkarzy, cena już mniej :) ale jakie było moje pierwsze zdziwienie (na plus) kiedy spojrzałem w wodę pod słońce i zobaczyłem co pod taflą wody się znajduje. Od tamtego czasu już tylko POLAROID na nosie. W czasie jazdy samochodem super problem tylko w tych bardziej leciwych autach niestety klejenie szyb zauważalne bardzo aczkolwiek można się przyzwyczaić. Jedyne okulary w których chodząc prawie cały dzień nie boli głowa krzywizna szkieł idealna żadnego przekłamania. Do dziś niestety cena nie jest miła ale jak kupujesz coś drogiego a nie okularki za dwie dyszki na bazarku to i o te droższe dbasz a nawet pilnujesz i nie siadasz na nich ;). Na pewno warte swojej ceny i nie tak "zewsione" jak [cenzura] hehe. Pozdrawiam wszystkich polaroido patrzących

2011.11.26 18:12:34 / Bartłomiej
Kolejny udany zakup
Okulary dla żony to mój drugi zakup w sklepie. Zdecydowałem się na niego już po miesiącu od udanego, poprzedniego zakupu dla siebie. Podtrzymuję swoją wcześniejszą opinię dotyczącą sklepu oraz właścicieli. Niezwykle uprzejmy kontakt z kupującym, wyrozumiałość i przede wszystkim uczciwość. Polecam sklep oraz okulary.
2011.10.25 22:01:04 / Bartłomiej
Wyjątkowy sklep i wyjątkowe okulary
Zdecydowanie potwierdzam, że wszystkie opinie, które można przeczytać poniżej w pełni oddają wyjątkową atmosferę zakupów oraz jakość oferowanych okularów. Jestem pod wrażeniem poziomu obsługi - kontakt z klientem, błyskawiczna wysyłka, który niezmiennie utrzymywany jest od lat. Polecam zakupy w OkularyPolaroid.pl. Same okulary są również wyjątkowe - sądzę, że nie ma powodu by przepłacać za RB czy inne markowe "szkła". Polaroid zachwyca jakością i precyzją wykonania oraz komfortem użytkowania. Te okulary są marką samą w sobie.
2011.10.03 16:32:27 / Tokar
Opinia o sklepie i okularach P8028 - POLECAM!!!
W zeszłym tygodniu zakupiłem te okulary.Dla mnie super pod każdym względem. Przede wszystkim oczy w nich naprawdę odpoczywają, a i samochód świetnie się prowadzi. No i wreszcie trafiłem na klasyczny kształt. A kontakt ze sklepem super, od rozmowy telefonicznej do otrzymania okularów nie minęło 24 godziny!
2011.10.03 08:57:30 / Robert
SUPER !!
Jestem pod dużym wrażeniem tempa i jakości obsługi w tym sklepie !! Od złożenia zamówienia do dostarczenia przesyłki nie minęła nawet doba !! A tego modelu okularów używam od lat i nie zamienię na inny.
2011.09.29 14:03:33 / Beata
wielki pozytyw :-)
Świetny kontakt, rewelacyjne okularki, miła obsługa. Polecam :-)
2011.09.13 12:45:56 / Artur
:)
Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz procesu realizacji zamówienia. Z pełną świadomością oraz czystym sumieniem polecam ten sklep.
2011.08.05 21:47:26 / Kasia
Wszystko idealnie
Dziś doszły okulary, są piękne. To druga para Polaroidów i na pewno nie ostatnia. Obsługa szybka i profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
2011.06.30 08:45:39 / Agnieszka
Super okulary
Już jakiś czas temu dotarły do nas okulary przeciwsłoneczne model damski P8105B i męski P7104A. Jesteśmy oboje zadowoleni, moje okulary nie dość, że śliczne to super się sprawują a mąż jest zachwycony gdy jeździ w nich samochodem. Polecam okulary i sklep. Super miła i profesjonalna obsługa. Pozdrawiam i do następnych zakupów teraz moze coś dla dziecka :-)
2011.05.26 17:59:01 / Tomsi
Wielki pozytyw
Właśnie dotarły do mnie okulary P4117C. Szczerze mówiąc rozważałem zakup droższych okularów, ale okulary Polaroid poleciła mi osoba z mojej rodziny i muszę przyznać, że rzeczywiście znała się na rzeczy. Teraz widzę, że gdybym kupił inne okulary, to przepłaciłbym masę pieniędzy za oprawki i dostał o wiele gorsze szkła. Na zdjęciach okulary wyglądają ładnie, ale na żywo zdecydowanie lepiej. Dają bardzo wyraźny obraz bez zniekształceń. Nie bolą mnie w nich oczy, co zawsze było dla mnie dużym problemem. Znajdują się w eleganckim etui ze specjalną ściereczką, a dodatkowo zapakowane są 2 smycze i 4 kalendarzyki. Polecam wszystkim te okulary! Polecam wszystkim ten sklep!
2011.05.23 12:47:08 / DEPECH
PEŁEN WYPAS !
Witam Właśnie dotarły.Fantastyczne szkła.Optyka z najwyższej półki.Niech się schowają Ray Ban-y i tym podobne mocno przepłacone "patrzałki".Cena mocno promocyjna,model bardzo elegancki i ekstrawagancki nie zestarzeje się na bank.Obsługa 100% profesjonalna.Świetny kontakt ze sklepem.Polecam wszystkim ten sklep.Same pozytywy nic dodać nic ująć.Pozdrawiam do następnych zakupów.
2011.05.20 18:34:15 / Piotr
Duży profesjonalizm!!!
Bardzo miły i szybki kontakt. Okulary najwyższej jakości, w końcu oczy odpoczywają. W zestawie porządne etui. No i cenna... zdecydowanie niższa niż w sklepie. Polecam każdemu.
2011.05.16 14:21:31 / Pszczolka
Raczej zadowolona
Witam! wlasnie dostalam okularki.W opakowaniu znajdowaly sie okulary wraz z pokrowcem marki scereczka i ulotki.Okulary sa wykonane z b.dobrych materialow,i najwazniejsza jest ochrona oczu przed UV.Jedyna rzez ,ktora mnie troche zawiodla to dlugosc zausznikow-sa za dlugie i troche mi okulary spadaja!Jesli chodzi o sklep ,i obsluge to jest 100% zadowolenia i profesjonalizmu!!Bardzo szybka wysylka!!!polecam!!
2011.05.10 19:44:02 / Katarzyna
Seria XOOR
Okulary serii XOOR uzależniają! Wykonanie, super optyka spowodują, że nie spojrzysz na inne produkty. Wiem co piszę, bo to już moja druga para w czasie ostatnich 3 miesięcy (wcześniej szare XOOR 8005). I na dodatek miła, fachowa i wykazująca niezmierzone pokłady cierpliwości obsługa sklepu! Polecam. I jeszcze o samym modelu X8906B (brązowe): duże soczewki, wygodnie leżą, dają ciepłe światło i wysoki kontrast nawet w słoneczne dni. Kupione do samochodu. Rewelacja!
2011.05.08 12:00:01 / MM
100% zadowolenia
Bardzo pozytywnie, ocenia produkt,obsługę, pełen profesjonalizm i 100% zadowolenie
2011.05.06 21:42:11 / Paskudka
Zachwycona klientka;)
Wszystko super i na czas, świetny kontakt ze sklepem, no i zniżka z facebooka;) Bo jak mówi moja mama, w TAKIE OKULARY watro zainwestować:) jak najbardziej polecam!!!
2011.05.04 19:51:47 / Marek
Zadowolony klient.
Bardzo dobry kontakt. Polecam sklep.
2011.04.28 10:29:43 / gr00by
Bardzo Zadowolony Klient
Wszystko tak jak powinno byc: pierwszy kontakt telefoniczny bardzo pozytywny - przekazano mi komplet informacji, lacznie z tym, iz nie bedzie problemu, jezeli okulary nie beda pasowac - wymienia na inna pare lub zwroca cash (kupowalem bez przymierzania). W piatek kupilem, paczka byla u mnie we wtorek (w poniedzialek bylo swieto). Okulary nosi sie swietnie! Sa wygodne i solidne. W paczce znalazlem jeszcze smycz, szmatke do czyszczenia, futeral, kalendarzyki firmowe, krotkie info o produkcie i fakturke. Polecam sam produkt jak i sklep - profesjonalna, szybka i konkretna obsluga!
2011.03.03 22:31:17 / apek
Zadowolony klient
Wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku. Wysyłka Pocztą Polską - 3 dni robocze (po drodze był weekend). W środku "zastałem" okulary w pokrowcu wraz ze szmatką, dwie smycze reklamowe sklepu i wiele kalendarzyków reklamowych sklepu. Do tego oczywiście informacje na temat zakupionych okularów, a także fakturę. Produkt kupiłem bez mierzenia, ale udało mi się "utrafić" i wszystko jest dobrze.
2011.01.18 21:15:22 / Bartek
Marka zobowiązuje
Do okularów przeciwsłonecznych Polaroid przekonał mnie mój tata. Ja przekonałem siebie i żonę. Nie są tanie, ale czy oczy nie zasługują na to by o nie dbać. Seria Xoor jest mistrzostwem. Obsługa, sklepu również. Właśnie zamówiłem kolejną parę. Już czwartą w tym sklepie. Chyba się wciągnąłem...
2011.01.17 15:35:58 / Marcin
Świetny sklep
Szybka i bezproblemowa wysyłka, profesjonalnie i bezpiecznie zapakowana, a okularki lekkie, elastyczne i zapewniające bardzo dobrą widoczność mimo dużego ich zaciemnienia. POLECAM!-pełen profesjonalizm
2010.10.14 17:54:32 / Artur
100% Perfekcji !!!
Dawno nie kupiłem tak miło i szybko. Znakomity kontakt, naprawdę ekspresowa wysyłka no i atrakcyjny towar :)
2010.10.13 21:20:11 / Grzegorz
dobrze wydana kasa
jestem bardzo zadowolony,sa lekkie i nie uwieraja,kupie jeszcze jedne okularki do auta. szybka dostawa, polecam
2010.10.03 22:16:52 / Rafał
Takie zawsze chciałem mieć
Miałem okulary kilku markowych firm, ale Polaroid je przebija. Nic nie uwiera, leciutkie, po prostu super !!! Przesyłka expressowa, obsługa sklepu REWELACYJNA !!!
2010.09.12 19:07:56 / damian
GORĄCOOOO POLECAM
2010.09.10 18:00:00 / Krzysiek
THE BEST
Okulary Super!!! bardzo dobra widoczność świetnie leżą nie żałuje żadnej wydanej złotówki na te okulary. Bardzo szybka przesyłka i świetny kontakt pełen profesjonalizm POLECAM!!!
2010.09.10 17:38:21 / Michał
Bardzo dobre okulary przeciwsłoneczne, super szkła! Filtr polaryzacyjny naprawdę działa w przeciwieństwie do tanich okularów z tą samą niby opcją. Przetestowane w tym roku na plaży i podczas prowadzenia samochodu. Zawsze moje oczy cierpiały z powodu słońca i miałem je bardzo czerwone. Teraz było inaczej. Polecam również sklep, szybko, sprawnie i dobra komunikacja. Pozdrawiam,
2010.09.10 14:05:09 / sarpek
Polecam!
Poprzednie takie same utopiłem na kajakach. Tu je znalazłem w najlepszej cenie. Okulary doskonałe do prowadzenia pojazdu, ale również do codziennego stosowania. Obsługa szybka i profesjonalna.
2010.09.10 13:34:45 / Aga
super
szybka wysyłka, profesjonalny sklep, okulary spełniają moje oczekiwania w 200%, polecam
2010.09.10 13:16:38 / Bartek
Bardzo dobry i miły kontakt, bezproblemowe zakupy. Okulary jak na obecny rynek bardzo dobre i, co ciekawe, stosunkowo niedrogie. Kupujcie!
2010.09.10 12:55:05 / Aga
Dobry wybór
Oceniam zakupione okulary na 5 :) Bardzo wygodne. Szybka przesyłka. Polecam!
2010.09.10 12:46:57 / Piotr
okularki super sprawa polecam
szybka wysyłka ,towar b.dobrze zapakowany poprostu nr.1.jestem bardzo zadowolony.
2010.09.10 12:41:06 / Krzysztof
super produkt
Jesteśmy z żoną żeglarzami, te okulary przeciwsłoneczne są fantastyczne, niesamowite ostre widzenie, bardzo skuteczny antyrfefleks, świat przez nie wygląda piękniej, oczy nie męczą się i na wodzie i za kierownicą, nawet przy najostrzejszym słońcu. Poza tym wykonane są z najwyższej jakości materiału. Obsługa sklepu b.dobra.
2010.09.10 12:02:32 / Paweł
Wszystko ładnie pięknie
I tanio.
2010.08.06 17:00:40 / Agnieszka
ładniejsze niż na zdjęciach
profesjonalizm w 100%, szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem a nawet ładniejszy niż na zdjęciach , gorąco polecam :)
2010.07.29 09:26:39 / Maciej
Okulary są idealne
Idealne do prowadzenia samochodu, kompletnie żadnych refleksów. Równie dobrze sie je używa podczas normalnej dziennej eksploatacji. Gorąco polecam.
2010.06.30 22:25:14 / metdro
Udany zakup
Jestem zadowolony z jakości okularów i są to dobrze wydane pieniądze. Oceniam bardzo dobrze sklep i polecam innym.
2010.06.30 19:53:11 / Kaśka
Okulary pierwsza klasa, bardzo szybka dostawa, doskonale zorganizowany sklep. Bardzo polecam:)
2010.06.30 10:56:09 / Mariola
Super sklep
Bardzo fajne i dobre jakościowo okularki, znakomitej jakości szkła.
2010.06.29 17:20:04 / Marcin
Polaroid reklamuje się sam

Bardzo ładnie wykonane i dopasowane, odczuwam jakby mniejsze zmeczenie wzroku w tych okularach, chyba przez ten filtr PTX4000. Natomiast myślałem że będzie wiekszy kontrast, ale może to przy soczewkach miedzianych lub brazowych. Ogólnie jestem zadowolony z posiadania Polaroidów dostałem firmowe etui i szmatkę. Polecam

2010.06.29 16:20:53 / Michał H.
Rewelacja
Fachowa i szybka obsługa, bardzo szybka dostawa, polecam ten sklep.
2010.06.29 16:03:53 / Michał

Szybko i bezproblemowo. Jestem bardzo zadowolony. Oszczędność około 70 PLN. Polecam! Spory wybór, ale jednak wszystkich modeli w ofercie nie ma (szczególnie tych dostępnych w sklepach stacjonarnych konkurencji).

2010.06.25 09:06:07 / EWA
Polecam, szybka dostawa, towar bardzo dobry, cena przystępna.Kupię ponownie. Polecam znajomym
2010.06.17 10:59:12 / Magda
gorąco polecam
Sklep idealnie zorganizowany. Natychmiastowa realizacja zamówienia. Okulary super, porządne i bardzo eleganckie. Polecam!
2010.06.06 14:00:39 / Krzysztof
Polaroid 02819C
Sklep na wysokim poziomie. Szybka przesyłka. Okulary super. U optyka zanim dobiorę okulary mija trochę czasu. Te leżą super. Tak jak bym zawsze je miał.
2010.06.04 23:04:11 / Ewelina
Wszystko super
Bardzo miły kontakt, okulary sa super, Synek jest bardzo zadowolony :) Polecam!!!!!!
2010.06.03 15:54:32 / Szacho
Okulary bardzo fajnie się nosi, refleksy bardzo małe, świetne do jazdy samochodem jak również na piesze wycieczki.
2010.06.02 13:10:02 / Lesiu
stówa zadowolenia

kolejna para okularów polaroid kolejne 100% zadowolenia

2010.06.02 08:43:21 / Jacek
Rewelacyjny model

Mam ten model od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Przetestowałem go także zimą na nartach - spisał się rewelacyjnie - bez parowania soczewek.

2010.06.01 23:04:35 / ania
polecam

okulary przeciwsłoneczne i kontakt z obsługą doskonałe, w moim przypadku zdecydowanie zbyt długi czas realizacji zamówienia, ale naprawdę warto było czekać.

2010.05.27 16:08:32 / Teresa
Okulary bardzo solidne i wygodne. Z zadowolenia z użytkowania wynika kolejne zamówienie
2010.05.21 18:43:36 / Monika
Polaroid godny polecenia
Okulary świetnie leżą, po raz kolejny wybrałam tę markę i jestem zadowolona.
2010.05.18 21:06:00 / romano9
okulary bardzo eleganckie, dobrze wykonane 
nie mam zastrzeżeń do samych okularów, jednak u mnie źle leżą (ta część na nos za wąska, takie są zalety kupowania bez przymiarki)
2010.05.16 19:06:22 / Graża
jak zwykle nie zawiodłam się na Polaroidzie to moje drugie okulary
Okulary zgodne z opisem, dokładnie takie jak na zdjęciu, doskonale leżą, cena w porównaniu do innych firmówek do przyjęcia.
2010.05.15 00:04:25 / Mario
sprawdzają sie bardzo, nie mencza oczu mimo 3 kat zaciemnienia
Wykoanie świene, bardzo dopracowane, leżą idealne, polecam to moja 3 para Polaroida i znowu trafiony zakup i na pewno nie ostatni.
2010.05.14 22:27:53 / zkm
pełne zadowolenie
Zakup bezproblemowy, pełne zadowolenie, futerał idealnie pasuje do wgłębienia w kokpicie samochodu. Oby wystarczyły na długo.
2010.05.14 22:01:01 / Jakub Muranty
fajne okulary
Bardzo wygodne, świetnie chronią przed słońcem. Przesyłka i kontakt na najwyższym poziomie, polecam !
2010.05.14 21:40:27 / Piotr
Wygodne, "Skuteczne", Szybka przesyłka ;]
Jestem bardzo z zakupu swoich okularów. Okulary są wygodne, przylegają do twarzy i nie spadają z nosa. Soczewki rownież świetnie się sprawują- polaryzacja sprawia że można czuc sie komfortowo nawet w najostrzejszym słońcu.
2010.05.09 18:24:33 / albert
Świetne okulary
Eleganckie, z wysokiej jakości materiałów, ze wszystkimi udogodnieniami poprawiającymi komfort widzenia (likwidacja odblasków działa rewelacyjnie). Naprawdę warto.
2010.04.28 10:24:07 / Monika
Rewelacyjne okulary!
Okulary idealnie przylegają do skroni, posiadają bardzo ładny kolor oprawy- szary wpadający w czarny. Doskonały kontakt ze Sprzedawcą oraz szybka wysyłka (okulary zamówione w niedzielę, zostały w poniedziałek już wysłane!), bardzo dobrze zapakowane, w kartoniku oprócz etui oraz ściereczki jeszcze inne gratisy!:-) Polecam Sprzedawcę za wzorowo przeprowadzoną tranzakcję!
2010.03.31 20:36:21 / Bobo
Elegancja Francja
Polecam okulary, polecam sklep. Szybciutka przesyłka, bardzo dobrze zabezpieczona.
2010.03.30 09:25:04 / Agnieszka
Świetne!
Świetne! Jestem bardzo zadowolona! Wszystkim polecam!
2010.01.29 14:32:02 / Barf
Opinai o modelu okularów

Ogólnie dobre ale mają jedną istotną wadę przy złożonych oprawkach rysują się od nich szkła od strony wewnętrznej trzeba podkładać szmatkę do czyszczenia bo inaczej szybko by straciły na wartości,producent źle to przewidział to jedyna wada ale widoczna i istotna.

2010.01.28 11:15:27 / Przemek
Profesjonalna obsługa
Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep.Nie ma co się obawiać zakupów przez internet jeśli chodzi o ten sklep.Paczuszka świetnie zapakowana i zabezpieczona do podróży.Co do samych okularów są rewelacyjnie wykonane.Lepiej jest zainwestować więcej w okularki i zadbać o swoje oczy niż kupować okularki na jakimś targowisku za grosze :) pozdrawiam przemek
2010.01.28 01:59:27 / Andrzej
100% zadowolenia
Znakomite okulary o klasycznym wyglądzie nareszcie moje oczy przestały mnie boleć i łzawić w słoneczne dni i bijącej bieli śniegu mam nadzieję że w okresie letnim tak samo będą tak wspaniale ochraniały moje oczy ja to robią zimą ze słońcem i śniegiem. W pełni zadowolony Polecam! te okulary.
2009.10.01 20:09:56 / Paweł
Super produkt
Jestem bardzo mile zaskoczony jakością okularów. Pierwszy raz kupowałem okulary przez internet, pełen obaw czy wszystko będzie mi pasowało. są takie jakbym nosił je całe życie, dużo jeżdżę samochodem i zawsze będę jeździł w Polaroidach i zawsze z tego sklepu. Super profesjonalne podejście do sprzedaży. Sam od ponad 12 lat aktywnie uczestniczę w handlu i mogę ze spokojnym sumieniem poleci ten sklep internetowy. Paweł Górecki
2009.09.18 08:15:54 / Zuzia
Super okulary i profesjonalna obsługa
Kupiłam okulary, które miały za długie zauszniki, zadzwoniłam do sklepu, Pan Marcin porównał kupiony przeze mnie model z innymi i dobrał mi o odpowiedniej długości zauszników. Wymiana odbyła się bez żadnych problemów. Polecam wszystkim ten sklep.
2009.08.10 11:05:26 / paulina
jestem zadowolona! okulary nie leza mi idealnie, no ale przy zakupach tego typu produktow przez Internet zawsze jest takie ryzyko. mozna robic wymiany, ale czy trafie lepiej? ;) ceny w tym sklepie sa naprawde dobre, niewysokie. wiadomo, ze takie okulary nie kosztuja tyle co z h&m, no ale i jakosc nie taka, wiec nie przesadzajmy, ze drogo! jak na Polaroidy to ceny bardzo przystepne
2009.07.28 20:13:17 / Barwak
Profesjonalizm
Mój ojciec jest od lat zapalonym wędkarzem. Zawsze używał i używa wyłącznie Polaroidów i nazwa kojarzyła mi się tylko z okularami dla wędkarzy. Takimi niezgrabnymi w stylu „mucha”. Byłem w szoku, kiedy zobaczyłem, że firma oferuje okulary w świetnej stylistyce przy zachowaniu rewelacyjnej od wielu lat jakości. Nie ukrywam, cena mnie zaskoczyła negatywnie, ale czy faktycznie warto oszczędzać na oczach kupując „bazarowe Prady”, z oryginalnymi szkłami z plastiku? Zamówiłem w końcu pełen obaw, bo rzadko kupuję w Internecie. Przesyłka błyskawiczna, dotarła w stanie idealnym. Oryginalne pudełko wystarczy na trzymanie okularów w torbie, ale jako ktoś chce zaszaleć może sobie kupić inny futerał. Obsługa sklepu…na światowym poziomie. Spodziewałem się zwykłej transakcji a dostałem jakość obsługi Klienta, jakbym był kimś wyjątkowym. A to oznacza tylko jedno: poza świetnym produktem widać, że dla Firmy Klient nie jest tylko dostarczycielem pieniędzy, ale przede wszystkim kimś bardzo ważnym. Sklep polecę każdemu, okularów nie muszę, bo czy można zachwalać coś tak oczywistego jak Polaroida.
2009.07.23 13:02:15 / janek
zajefajne okulary tyle ze cena porażajaca
2009.07.13 09:16:43 / Adam
super
Pełen profesjonalizm! Miły kontakt, szybka wysyłka, a okulary najwyższej jakości! Pozdrawiam!
2009.06.17 19:15:46 / maria
bardzo dobre okulary:) polecam
2009.06.10 12:02:37 / Basia
Okulary w realu są jeszcze ładniejsze,szybka dostawa,polecam w 100%
2009.06.01 12:15:30 / Asia
warszawska studentka, włóczęga
okulary są po prostu fantastyczne to zupełnie inne patrzenie na świat w słoneczne dni- to tak o szkłach..a sam wygląd jest naprawdę nietypowy, motylki dodają subtelności i kobiecości, znaczek Polaroida jest skrzętnie ukryty co dla mnie jest wielkim plusem a napis jest jedynie w wewnętrznej stronie zausznika..mała uwaga dla osób kupujących jeśli źle wyglądasz gdy okulary nie zachodzą na całe twoje brwi to ten model jest nie dla Ciebie bo to nie super wielkie okulary "muchy".. jeszcze jedna mała uwaga to pokrowiec moimi zadaniem jest średniej jakości.. Ale moja rada: warto inwestować w okulary, choć nie jest to inwestycja tania ale oczy mamy jedne na całe życie!!
2009.05.25 12:33:30 / Piotr W-wa
pod kazdym wzgledem sa idealne
Wlasnie otrzymalem zamowione okulary. Jestem mile zaskoczony bo pod kazdym wzgledem sa idealne i calkowicie spelnily moje oczekiwania. Estetyczne i bardzo elastyczne oprawki dobrze trzymaja sie na glowie. Szkla pokrywaja prawie caly obszar widzenia. Kolor soczewek nadaje otoczeniu ciekawy wymiar. Jestem tez zadowolony z obslugi i otrzymanych informacji. Zamowiony produkt dostalem w tepie iscie ekspressowym.
2009.05.19 20:29:55 / Grzegorz
Nie dziwi Was, że są tu same pozytywne opinie???
2009.05.12 14:24:42 / Joanna
Polecam okulary i sklep!
2009.05.08 15:29:08 / zuza
polecam!!!
okulary jak to POLAROID- jakość, wykonanie, komfort użytkowania: super, obsługa, kontakt i przesyłka ze sklepu również super
2009.05.05 10:31:32 / Dorota
Jestem pod wrażeniem. Profesjonalizm, expresowa przesyłka. Okulary rewelacyjne :)
2009.05.05 08:44:20 / Jola
Profesjonalizm i duży wybór
Okulary świetne, jak na zdjęciach, leciutkie. Profesjonalna obsługa w sklepie, błyskawicza realizacja dostawy.
2009.05.01 10:02:06 / Daniel
Sklep profesjonalny do tego stopnia, że rozdam wizytówki przyjaciołom. Jakość okularów wiadomo - bardzo dobra. Opakowanie towaru solidne, wysyłka ekspresowa! OKULARY ORYGINALNE NA 100% !
2009.04.28 12:22:02 / Jasiek
Okulary bardzo dobre, lekkie, wygodne
Okulary są świetne, ale prawdziwe słowa uznania należą się Wam za obsługę - profesjonalna i błyskawiczna (przesyłka dotarła następnego dnia)
2009.04.16 19:20:18 / Sebastian
Szybko i profesjonalnie!!!
Okularki są naprawdę super. Jestem też pod wrażeniem czasu realizacji - 2dni... Polecam!!!
2009.04.16 15:19:56 / Adriana
Super!!!
Okulary są super a obsługa bardzo profesjonalna - zachęcam innych do zakupów w tym sklepie!!!
2009.04.09 09:18:13 / Alek
Super produkt, super Sprzedawca
Trudno opiniować taki produkt jak okulary Polaroid - jeżeli raz kupi się produkt ze szkłami Polaroid nie wraca się już do innych. Wybrałem ten model ze względu na uniwersalność - pasują do garnituru jak również ze względu na szerokość szkła i jego wyprofilowanie na rower. Co do Sprzedawcy to tylko superlatywy - pieniądze przelane w piątek - okulary były już u mnie w sobotę, oczywiście profesjonalnie zapakowane. Polecam.
2009.03.04 13:46:59 / Kamila
Super! Super! Super!
Przemiły kontakt, błyskawiczna dostawa. A okulary śliczne!!! Jestem bardzo zadowolona z zakupu! POLECAM
2009.02.27 18:24:40 / Jolanta
Ładne okulary.
Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Świetne etui. Profesjonalna obsługa. Solidny sprzedawca! Polecam.
2009.02.02 20:50:54 / Monika
Ekstra
Jestem bardzo zadowolona. Okulary są naprawdę wysokiej jakości. Bardzo miła obsługa.
2009.02.02 20:46:12 / Aneta
SSSupper
Okulary są rewelacyjne, ale co się dziwić to przecież polaroid.
2008.09.16 13:30:32 / Mariusz
Jestem bardzo zadowolony
Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Super jakość wykonania jak i materiału. Optycznie także pierwsza klasa. Do tego fajnie przylegają i dobrze się trzymają - z powodzeniem używam w samochodzie i na rowerze.
2008.09.06 08:19:21 / Piotr
okulary w rzeczywistości wygladają jak na ilusracjach.Można je zatem obejrzeć przed zakupem. Co do jakosci POLAROIDA nigdy się nie zawiodłem i tym razem jest podobnie.Okulary wykonane są bardzo dobrze z dobrych materiałów. W przyszłości zamierzam kupować okulary tej marki.
2008.09.05 20:51:20 / Ela Kawcia
Super
Okulary super!! Pierwsza klasa!! Sprzedajacy jest w pełni profesjonalny! pozdrawiam
2008.09.03 11:26:27 / Ewa
super!!!
Jestem bardzo zadowolona z zakupionych okularów słonecznych Polaroid.Moje oczy w nich odpoczywają i nie męczą się podczas jazdy samochodem.Nic mnie nie oślepia, a kolory są takie żywe.Okulary Polaroid są bardzo solidne i maja świetną stylistykę.Polecam.